DLS Touring

Tara: Romania
Judetul: Bucuresti
Telefon: 021.312.65.91; 0751.148.474
Rezervari: 0721.926.960;
Fax: 021.312.65.91
Email: office@dlsbus.ro; reclamatii@dlsbus.ro; tehnic@dlsbus.ro
Website: www.dlsbus.ro
Adresa: Str. Ion C. Filitti, Nr. 6, Et. 3, Ap. 12A, Sector 3
Alte informatii:

Firma DLS BUS din Bucuresti a luat fiinta in anul 1997 si este o firma de transport ce ofera servicii de: inchirieri autocare, inchirieri microbuze, transport de persoane intern si international.

Societatea noastra ofera transport de persoane prin curse regulate pe trasee locale si interjudetene (Bucuresti, Tecuci, Bacau, Roman, Pascani, Rosiorii De Vede, Caracal, Corabia, Calafat, Slatina, Izbiceni), transport de persoane in sistem turistic intern si international, cat si transport de persoane pentru angajati de la domiciliu la sediu firmei, locul de munca si punctele de lucru conform celor convenite prin contract.

De asemenea, asiguram transporturi ocazionale de persoane pentru diferite evenimente speciale, curse speciale, calatorii de afaceri si de agrement, servicii de protocol, transport pentru delegatii, transportul persoanelor catre un punct stabilit, transportul catre si de la intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, diverse ceremonii, excursii si va consiliem in organizarea calatoriilor, vacantelor si evenimentelor.

Ne straduim sa dezvoltam relatii de lunga durata cu toti clientii, persoane fizice si firme, prin asigurarea de servicii de transport la standarde ridicate si la cel mai bun raport calitate si pret.


Informatiile prezentate mai jos au un caracter pur orientativ. Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe sau indirecte produse prin utilizarea informatiilor de mai jos.

Curse de transport oferite de firma DLS Touring

Tip Auto Zile Firma Ruta
MicrobuzL-M-M-J-V-S-DDLS Touring
Sursa:
www.autogari.ro
Bucuresti- Roman
Roman - 13:25, Bucuresti - 7:30
MicrobuzL-M-M-J-V-S-DDLS Touring
Sursa:
www.dlsbus.ro
Bucuresti- Roman- Pascani
Bucuresti - 13:30, Pascani - 20:37
MicrobuzL-M-M-J-V-S-DDLS Touring
Sursa:
www.dlsbus.ro
Pascani- Bucuresti
Pascani - 06:30, Bucuresti - 13:37
MicrobuzL-M-M-J-V-S-DDLS Touring
Sursa:
www.dlsbus.ro
Caracal - Bucuresti
Caracal - 05:30, Bucuresti - 09:07
MicrobuzL-M-M-J-V-S-DDLS Touring
Sursa:
www.dlsbus.ro
Bucuresti - Caracal
Bucuresti - 08:30, Caracal - 12:07

Turism prin Imagini